O le a le tekinolosi?Light Keeper gadget e mafai ona fesoasoani ia te oe e mataala

I ni nai tausaga ua mavae, a o laiti la’u fanau, sa ou taumafai e tautau moli Kerisimasi i luga o le laau, ae leai se tasi o i latou e mumu.Afai na e nonoa moli Kerisimasi pe faʻapipiʻi i se laʻau na muai faʻamalamalamaina, o lona uiga sa e i ai iina.Po o le a lava le tulaga, o lena Kerisimasi i lo matou aiga sa ta'ua o le Kerisimasi ma sa fai mai e Tama se tala leaga.
O le matauila ua gau e mafai ona taofia ai le mumu atoa o moli, aua o matauila taitasi o le a tuuina atu le malosiaga i le isi matauila i luga o le manoa.A iai se fa'afitauli i matauila, e masani lava ona gau le shunt, ma e tatau ona e suitulaga taitasi i matauila e te iloa, se'ia e tau atu i se matauila gau ma mumu uma.
I le aluga o tausaga, e te leʻi faia lenei mea, nai lo le tatau ona e tiaʻi ese le laina atoa ma tamoe i le faleoloa e faʻatau nisi moli Kerisimasi.
O se masini fou e taʻua o le Light Keeper Pro na faia e toe faʻaleleia moli, ma e leai se tasi na faia ni mea leaga pe a uma le itula pe lua.
E fa'apenei: a e fa'apipi'i loa se manoa o moli ae leai se mea e moli, e mafai ona e aveese se matauila ma se mea faigaluega fa'aoga i totonu o le masini, o lona uiga o se fana palasitika.Ona aveese lea o le avanoa avanoa ma tulei i totonu o le socket i le Light Keeper Pro gadget.
Ona, e te tosoina le faʻaoso i luga o le masini 7-20 taimi.O le a tu'uina atu e le Light Keeper Pro se la'au o lo'o i ai nei po'o le fa'amalo i le laina atoa, e o'o lava i le so'o o lo'o malepe le matauila, ina ia susulu uma.Se'i vagana se matauila leaga e mafai ona e iloa nei.
E tatau ona aoga lenei mea, ae afai e leai, o le Light Keeper Pro o loʻo i ai se suʻega voltage faʻalogo.Fa'aaoga se isi fa'aoso po'o se faamau i luga o le gadget, taofi i lalo i luga o le maea seia le tatagi se tasi o socket.Ona, ua e iloa le socket leaga lea na taofi ai le voltage.Suia lena matauila ma e tatau ona lelei mea uma.
O lea, e lelei le Light Keeper Pro.Sa ou talanoa ma ni nai uo ma latou faaaogaina ma le manuia i tausaga uma.
O le upega tafaʻilagi a le Light Keeper Pro o loʻo i ai faʻatonuga ma nai vitio e faʻaalia ai le faʻaogaina o le oloa.
E aoga, ae faʻamaoni, e le faigofie e pei ona foliga mai i le vitio, ma na taʻu mai e laʻu uo muamua ia te aʻu e manaʻomia se faʻataʻitaʻiga.
Sa ou ave ni nai manoa e le'i susulu atoa ma se isi manoa sa na o se vaega na aoga.Ia, o nei manoa ua matua tuai, ma e le mafai ona ou fai atu ma le mautinoa ua tele tausaga o latou galulue.Atonu o lo'o i ai ni nai matauila gau po'o se mea atonu na 'ai i le uaea (e ui na ou siaki ae leai se mea).
Ina ia malamalama atili pe aoga le gadget, na ou alu i le faleoloa e faatau se pusa moli fou mo le tusa ma le $3, ma faʻapipiʻi se puna eletise e mautinoa ai o loʻo ola uma matauila.Sa ou ave se matauila tuai ma punou le shunt po o le uaea na alu i tua i le socket e maua ai le eletise ma pasi atu i le isi matauila.O le taimi lava na ou tuu ai le matauila gau i totonu o le matauila lelei ma taumafai e faaaoga le Light Keeper Pro.
Sa ki uma moli e le masini, ma sa pogisa pea le matauila malepe.E pei ona faatonuina, sa ou suia le matauila ua gau i se matauila lelei, ma ki uma matauila i luga o le manoa.
Afai e le aoga lenei mea mo lau manoa moli, o le Light Keeper Pro o loʻo i ai se suʻega voltage faʻalogo e mafai ai ona e faʻaulu le fana i luga o le manoa moli.Ole matauila lelei ole a pi.A e fetaia'i ma se matauila e le pi, o le a e iloa o se socket e taofia ai le isi vaega o le matagaluega mai le malosi e faamaea ai le taamilosaga.
E tatau ona ou taʻua e le faigofie e pei ona faʻaalia i le vitio.E pei ona taʻu mai e aʻu uo o loʻo faʻaaogaina foi, o le faʻapipiʻiina o le matauila i totonu o le Light Keeper Pro e faʻamalamalamaina ai le manoa atoa o moli e manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga.E faapena foi mo au.
O le Light Keeper Pro e na'o le fa'aogaina o lamepa fa'amumū laititi.Mo laina moli LED, e te manaʻomia le faʻaaliga LED ole Light Keeper Pro.
Na ou mauaina o le Light Keeper Pro ma le tele o faleoloa e faʻatau atu moli Kerisimasi, e aofia ai Walmart, Target ma Home Depot, faʻatau atu mo le $20.


Taimi meli: Nov-26-2021