Vaaiga lautele o le Ultraviolet LED

Uila ole Ultraviolete masani lava ona faasino atu i LED ma se umi o le galu tutotonu i lalo ole 400nm, ae o nisi taimi e taʻua i latou e latalataUV LEDpe a sili atu le umi o le galu nai lo le 380nm, ma le loloto o le UV LED pe a puupuu le umi o le galu nai lo le 300nm.Ona o le maualuga o le sterilization aafiaga o le malamalama umi galu puupuu, ultraviolet LEDs e masani ona faaaogaina mo sterilization ma deodorization i totonu o pusaaisa ma meafale.

O le faʻavasegaina o le galu o le UVA / UVB / UVC e le toe faia, ma o le tusitala e masani ona tusia o le UV-c e tusa ai ma faʻasalalauga fesoʻotaʻiga o loʻo iai nei.(Ae paga lea, o le tele o nofoaga ua tusia o le UV-C, poʻo le UVC, ma isi.)

O le fa'ata'ita'iga laser faitau ma tusitusi umi galu o le 405nm Blu ray Disk o se ituaiga foi olatalata-ultraviolet molit.

265nm - 280nm UV-c fusi.

UV LEDs e masani ona faʻaaogaina i biomedical, anti-pepese faʻamaonia, faʻamamaina (vai, ea, ma isi), faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi fanua, teuina o faʻamatalaga komepiuta, ma le militeli (e pei o le LiFi le vaʻaia malamalama fesoʻotaʻiga malupuipuia).

Ma faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi, o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai ni talosaga fou e sui ai tekinolosi ma oloa o loʻo iai.

O le UV LED o lo'o i ai le tele o fa'amoemoega fa'aoga maketi, e pei o le UV LED phototherapy meafaigaluega o se masini fa'afoma'i ta'uta'ua i le lumana'i, ae o lo'o i ai pea le tekonolosi i le tulaga tuputupu a'e.


Taimi meli: Me-31-2023