Fa'aletonu pusa

O lo'o fa'aputu i fafo koneteina, ae e le'o maua i totonu o le atunu'u.

"O loʻo faʻaputuina pusa ma ua faʻaitiitia le avanoa e tuʻu ai," o le tala lea a Gene Seroka, o le pule sili o le Port of Los Angeles, i se fonotaga a talafou talu ai nei.“E le mafai e i tatou uma ona o gatasi ma nei uta uma.”

E 32,953 TEUs na la'u mai e va'a MSC i le taimi e tasi ina ua taunu'u i le APM terminal ia Oketopa.

Shanghai's Container availability index na tu i le 0.07 i lenei vaiaso, o loʻo 'puʻupuʻu lava pusa'.

E tusa ai ma tala lata mai HELLENIC SHIPPING NEWS, o le taulaga o Los Angeles na taulimaina le sili atu i le 980,729 TEU ia Oketopa, o se siitaga e 27.3 pasene pe a faatusatusa ia Oketopa 2019.

"O le aofaʻi o fefaʻatauaiga sa malosi, ae o fefaʻatauaʻiga le paleni o loʻo tumau pea le popolega," o le tala lea a Gene Seroka.

Ae na ia faʻaopoopo mai: "I le averesi, mai le tolu ma le afa container na faʻaulufale mai i Los Angeles mai fafo, e naʻo le tasi le container e tumu i oloa faʻatau atu a Amerika."

E tolu ma le afa pusa na alu i fafo ae na o le tasi na toe foi mai.

Ina ia faʻamautinoa le sologa lelei o le faʻaogaina o mea faʻapitoa i le lalolagi, e tatau i kamupani liner ona faʻaaogaina ni taʻiala e le masani ai le tuʻuina atu o pusa i le taimi sili ona faigata.

1. Fa'amuamua koneteina gaogao;
O nisi o kamupani va'a ua filifili e toe aumai pusa gaogao i Asia i le vave e mafai ai.

2. Fa'apu'upu'u le vaitaimi o le fa'aaogaina fua o katuni, e pei ona e iloa uma;
O nisi o kamupani liner ua filifili e faaitiitia le tumau le vaitaimi o le faaaogaina fua o container ina ia faaosofia ma faatelevave le tafe o container.

3. Pusa fa'amuamua mo auala autu ma va'aiga mamao;
E tusa ai ma le Flexport's shipping Market Dynamics, talu mai Aukuso, ua ave e kamupani liner le faʻamuamua i le tuʻuina atu o pusa gaogao i Saina, Asia i Sautesasae ma isi atunuʻu ma itulagi ina ia mautinoa le faʻaogaina o pusa mo auala autu.

4. Pulea le koneteina.Fai mai se kamupani liner, “Ua matou popole tele nei i le tuai ona toe faafoi mai o containers.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi itulagi i Aferika e le mafai ona maua oloa masani, lea e mafua ai le leai o se toe faʻafoʻi mai o pusa.O le a matou iloiloina atoatoa le tuʻuina atu o pusa."

5. Aumai pusa fou i se tau maualuga.
“Ua si’itia le tau o se pusa uta mamago masani mai le $1,600 i le $2,500 talu mai le amataga o le tausaga,” o le tala lea a se alii pule o le kamupani liner."O faʻatonuga fou mai fale gaosi oloa o loʻo faʻatupulaia ma o loʻo faʻatulagaina le gaosiga seia oʻo i le Spring Festival i le 2021."

E ui lava o kamupani liner e leai se taumafaiga e faʻapipiʻi pusa e faʻafetaui ai le manaʻoga o uta, ae mai le tulaga o loʻo i ai nei, o le le lava o pusa e le mafai ona foia i le po.


Taimi meli: Nov-26-2020