Kamupani o loʻo taulaʻi i oloa UV e faʻamama ai telefoni, lima, ofisa

Ona o le tele o kamupani Michigan ua taulaʻi atu i le gaosiga o mea e puipuia ai le tagata lava ia e fesoasoani ai i le taua faasaga i le COVID-19, ua vaʻaia e le toʻatele se auala fou a o toe tatalaina le tamaoaiga.

Faatasi ai ma le fefe i le faʻasalalauina o le coronavirus e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi faʻamaʻi i le taimi nei i luga o le mafaufau, o kamupani ua faʻateleina le vaʻaia o le faʻaogaina o le ultraviolet malamalama o se tasi o auala e faʻafefe ai lena sosolo.

O le malamalama o le Ultraviolet o se tekinolosi ua sefulu tausaga ua leva ona toe faʻaaogaina i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus, i se vaega ona ua vaʻaia e aoga faʻasaienisi i le fasiotia o faʻamaʻi o le ea e pei ole COVID-19, lea e mafai ona feaveaʻi e ala i mataua mai le gutu poʻo le isu.

Ina ua le lava le sapalai o ufimata o taotoga, o fomaʻi ma tausimai i le salafa o le atunuʻu na lipotia mai o loʻo faʻatau mai ni tamaʻi moli UV e tuʻu ai a latou matapulepule faʻaaoga i lalo pe a uma le galuega.

O le galue malosi, taimi ma le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamaʻi mo le faʻamamaina o fale o ituaiga uma ua faʻaosofia ai le fiafia tele i le moli ultraviolet mo le faʻamamaina o luga o le ala o moli.

O le fa'alauiloa muamua o le oloa a le JM UV o le a tele lava ina taula'i atu i fefa'ataua'iga fa'apisinisi-i-pisinisi, ma fa'amauina o fale'aiga, malae va'alele ma falema'i o le a iai uma i lana fa'amuamua.O isi fa'atauga a tagata fa'atau e mafai ona o'o mai ile auala.

O le su'esu'ega o lo'o ta'ua ai fa'amaumauga a le fale su'esu'e o lo'o fa'aalia ai o le oloa e fasiotia pe tusa ma le 20 taimi sili atu microbes nai lo le fasimoli ma le vai.

Ae ui i lea, e le o taumafai le kamupani e sui le faamamaina taua o lima i vai vevela ma fasimoli.

“O le fasimoli ma le vai e matua taua lava,” o le tala lea a le inisinia.“O le aveesea o le palapala, o le suauu ma le palapala o loo i luga o o tatou lima, o tatou tamatamailima, i totonu o tatou fao.O loʻo matou faʻaopoopoina se isi faʻavae.”

I totonu o le lua masina, ua fausia e JM se faasologa o masini moli ultraviolet mo le faʻamamaina o potu atoa i totonu o se ofisa poʻo isi avanoa faʻapipiʻi, e pei o se faleoloa, pasi poʻo le potuaoga.

Ua latou fausia foi se masini moli ultraviolet 24-inisi-umi-u'u lima mo le tapeina o siama i luga, faʻapea foʻi ma le pito i luga o le laulau ma kapoti uʻamea tu mo le faʻamamaina o matapulepule, lavalava poʻo meafaigaluega e iai le moli UV.

Talu ai ona o le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo o le malamalama ultraviolet e afaina i le mata o le tagata, o masini e iai le kalave ma le faʻaogaina o le faʻaogaina mamao.O matauila UV e faia i tioata quartz e le mafai ona ulu i faamalama tioata masani.

Ole filifiliga lelei lea ole iai ole moli UV e puipui ai oe ma lou aiga.


Taimi meli: Iul-08-2020