Fa'alogo i uta lata mai

ISA: Ua malepe le taulaga o Long Beach ma Los Angeles

O uafu o Long Beach ma Los Angeles o le lua pito sili ona pisi i le Iunaite Setete. O uafu e lua na faʻamauina numera lua-numera i lea tausaga ma lea tausaga le faʻatupulaia o le gaosiga ia Oketopa, o loʻo faʻamauina uma faʻamaumauga. , i luga 17.2% mai le tausaga na muamua atu ma talepeina le faʻamaumauga na tuʻuina i le masina talu ai.

E tusa ai ma le faamatalaga a le California Trucking Association ma le Port Trucking Association, e 10,000 i le 15,000 containers ua paʻulia i uafu o Los Angeles ma Long Beach na o ia, ma iʻu ai i le “toetoe o le tino atoa” o uta o uta i uafu. o lo’o tauivi fo’i e feagai ma le fa’atuputupula’ia o oloa mai fafo ua o’o mai ai le lolovaia o container gaogao.

O le uafu o Los Angeles o loʻo feagai ma feʻaveaʻi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi ona o le faʻaauau pea o le faʻateleina o auala i Saina ma Amerika, malosi le faʻatupulaia o uta, tele o oloa, ma faʻaauau le toe faʻaleleia o uta.

O Gene Seroka, o le faatonu sili o le Port of Los Angeles, fai mai o fanua o le uafu o loʻo faʻapipiʻi nei i pusa o loʻo tumu i uta, ma o loʻo galulue ovataimi tagata faigaluega o le uafu e faʻagaioia pusa. o le tasi vaetolu o ana tagata faigaluega uafu ma le aufaigaluega uafu, e faigata ai ona toe faatumu i le taimi, o lona uiga o le utaina ma le lafoaia o vaa o le a matua afaina.

I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le tulaga lautele o le le lava o mea faigaluega i totonu o le uafu, o le faʻafitauli o le umi o le taimi e utaina ai, faʻatasi ai ma le faʻalavelave matuia o container i fefaʻatauaʻiga a le Pasefika, e mafua ai le tele o containers mai fafo i le US port backlog, dock. fa'atosina, e le'o maua fua le fa'aliliuina o pusa, e mafua ai le felauaiga o oloa.

"O le taulaga o Los Angeles o loʻo feagai nei ma le tele o vaʻa," o le tala lea a Gene Seroka."O le taunuu mai e leʻi fuafuaina ua mafua ai se faʻafitauli faigata tele mo i matou.Ua matua pisi lava le uafu, ma e ono afaina ai le taimi e taunuu ai vaa.”

O nisi lala sooupu e faamoemoe o le a faaauau pea le pisi i uafu i Amerika e oo atu i le kuata muamua o le 2021 ona o loo tumau pea le maualuga o manaoga o uta. Tele ma sili atu le tuai, na o le amataga!


Taimi meli: Nov-24-2020